BichonHavanais.dk logo
Cookies
Om

Cookies- og privatlivspolitik

Cookiepolitikken indeholder oplysninger om hvordan vi behandler persondata via cookies, og er en del af persondatapolitikken, som indeholder oplysninger om hvordan vi behandler persondata.
Billede: Christina Branco

Cookie- og privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger – samtykke
Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, har du givet samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails, hvor du afmelder dig.
Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger
Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt.

I forbindelse med dit køb hos BichonHavanais.dk (MarketingWise) har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

• Dit navn
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Dine (krypterede) betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde min del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter kan oplysningerne slettes. Det vil dog medføre, at du ikke kan tilgå dit/dine onlinekurser mere mere.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS, med henblik på levering af dit/dine køb.
Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender Quickpay / Clearhaus til behandling af dine betalingsoplysninger (krypteret), Simplero og Dinero til håndtering af dine køb. Vi anvender Mailchimp til håndtering af fornavn og e-mailadresse, Zapier til overførsel af førnævnte oplysninger fra Simplero til Mailchimp, og Sleeknote til at overføre fornavn og e-mailadresse til Mailchimp.

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Dette kan ske ved henvendelse til (som også er firmaets databeskyttelsesrådgiver):
Trine Tømmerås
CVR-nr. 32812988
Strandgade 30C, 1. th
8700 Horsens
E-mail: hallo [at] trinetoemmeraas.dk

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om vi, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over MarketingWise / Trine Tømmerås' behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookiepolitik
Den her cookiepolitik forklarer, hvad cookies er, og hvordan vi bruger dem.

Du skal læse denne politik for at forstå, hvad cookies er, hvordan vi bruger dem, hvilke typer cookies vi bruger fx, de oplysninger, vi indsamler ved hjælp af cookies, og hvordan disse oplysninger bruges, og hvordan man kontrollerer cookie-præferencer. For yderligere information om, hvordan vi bruger, opbevarer og holder dine personlige data sikre, se vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Du kan til enhver tid ændre eller trække dit samtykke tilbage fra cookiepolitik på vores websted eller slette dine cookies i din browser.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: BichonHavanais.dk
Hvad er cookies?
Cookies er små tekstfiler, der bruges til at gemme små oplysninger. Cookies gemmes på din enhed, når webstedet indlæses i din browser. Disse cookies hjælper os med at få webstedet til at fungere korrekt, gøre webstedet mere sikkert, give bedre brugeroplevelse og forstå, hvordan webstedet fungerer, og til at analysere, hvad der fungerer, og hvor det skal forbedres.

Cookies er altså ikke et program, og kan ikke indeholde virus.
Hvordan bruger vi cookies?
Som de fleste af onlinetjenesterne bruger vores websted cookies førsteparts- og tredjepartscookies til en række formål. Cookies fra første part er for det meste nødvendigt for, at webstedet fungerer på den rigtige måde, og de indsamler ingen af ​​dine personligt identificerbare data.

Tredjepartscookies, der bruges på vores websteder, bruges hovedsageligt til at forstå, hvordan webstedet fungerer, hvordan du interagerer med vores websted, holder vores tjenester sikre, leverer reklamer, der er relevante for dig, og alt i alt giver dig en bedre og forbedret brugeroplevelse og hjælp til at fremskynde dine fremtidige interaktioner med vores websted.
Hvilke typer cookies bruger vi?
Vigtigt: Nogle cookies er vigtige for at du kan opleve den fulde funktionalitet på vores websted. De giver os mulighed for at opretholde brugersessioner og forhindre eventuelle sikkerhedstrusler. De indsamler eller gemmer ingen personlige oplysninger. For eksempel giver disse cookies dig mulighed for at logge ind på din konto og tilføje produkter til din kurv og kasse sikkert.

Statistik: Disse cookies gemmer information som antallet af besøgende på webstedet, antallet af unikke besøgende, hvilke sider på webstedet der er besøgt, kilden til besøget osv. Disse data hjælper os med at forstå og analysere, hvor godt webstedet fungerer og hvor det skal forbedres.

Marketing: Vores hjemmeside viser annoncer. Disse cookies bruges til at personalisere de annoncer, vi viser dig, så de er meningsfulde for dig. Disse cookies hjælper os også med at holde styr på effektiviteten af ​​disse annoncekampagner.

Oplysninger, der er gemt i disse cookies, kan også bruges af tredjepart-annonceudbydere til at vise dig annoncer på andre websteder i browseren.

Funktionel: Dette er cookies, der hjælper visse ikke-væsentlige funktioner på vores websted. Disse funktioner inkluderer indlejring af indhold som videoer eller deling af indhold på webstedet på sociale medieplatforme.

Præferencer: Disse cookies hjælper os med at gemme dine indstillinger og browsepræferencer som sprogpræferencer, så du får en bedre og effektiv oplevelse ved fremtidige besøg på webstedet.

Hvordan kan jeg kontrollere cookie-præferencer?
Hvis du beslutter dig for at ændre dine præferencer senere gennem din browsing-session, kan du klikke på fanen "Cookiepolitik" her på siden. Dette viser meddelelsen om samtykke igen, så du kan ændre dine præferencer eller trække dit samtykke helt tilbage.

Derudover tilbyder forskellige browsere forskellige metoder til at blokere og slette cookies, der bruges af websteder. Du kan ændre indstillingerne i din browser for at blokere / slette cookies. Besøg wikipedia.org, www.allaboutcookies.org for at finde ud af mere om, hvordan du administrerer og sletter cookies.
følg os her
Facebook
Instagram
865
subscribes
2584
Likes

Nyt WordPress website gjort ultranemt

  • Færdige skabeloner
  • Inkl. hosting
  • Mobilvenligt
  • Jeg viser dig hvordan
  • Lad mig se mere
    Tilmeld nyhedsbrevet
    Og få tilsendt goodies om Bichon Havanais og hund generelt.
    Tilmelding til nyhedsbrevet
    populære tags
    BichonHavanais.dk
    BichonHavanais.dk er for dig der er vild med racen Bichon Havanais, og dens finurligheder. Her deler vi alt der har med racen at gøre og det at have hund generelt.
    Copyright © 2024 All Rights Reserved
    magnifiercrossmenu